Esimiesten valmentaja Petri Ruotsalainen

PETRI SAA AIKAAN TULOKSIA

Esimiehet kertovat valmennuksen vahvistaneen heidän rentoutta ja rohkeutta johtamistyössä. Petrin henkilökohtaisena missiona on tukea ja vahvistaa kykyä toimia omana itsenä. Siksi hän on perehtynyt itsensä johtamisen ja johtajuuden vahvistamisen aiheeseen.

Petrin valmennus perustuu perhejärjestelmä-teoriaan, jota hän soveltaa julkaisuissaan työelämän kehittämiseen. Näkökulma poikkeaa esimieskoulutusten valtavirrasta ja keskittyy esimiehen luontaisen johtajuuden vahvistamiseen.

Petri antaa palveluilleen Rahat Takaisin -tyytyväisyystakuun.

Tilaa uutiskirje tästä.

KYSY ASIAKKAILTA

Yksilövalmennukset: Jouni Riihimäki, palvelujohtaja, Kuurojen palvelusäätiö, puh. 050 403 0722
Ryhmävalmennukset: Päivi Koivisto, palvelupäällikkö, Jyväskylän kaupunki, puh. 014 266 3198
Tietoisku isolle ryhmälle: Katriina Larvamo, henkilöstöjohtaja, Invalidiliitto-konserni, puh. 040 848 9862
Verkkotyökirja: Erkki Jäppinen, henkilöstöjohtaja Laukaan kunta, puh. 0400 791 425

Petri on keskinkertainen toimitusjohtaja ja yrittäjä. Keskinkertaisuutta tärkeämpää on kuitenkin parhaansa tekemisen asenne - tavallisena omana itsenään. Jokainen menestyy omien vahvuuksiensa avulla.

Lue asiakkaiden kokemuksista tästä.

KOULUTUS

Kasvatustieteiden maisteri
Master of Divinity
Sertifioitu johdon coach
Sertifioitu kriisityönohjaaja
Pedagoginen pätevyys
Näyttötutkintomestari

Ihmisenä kasvaminen ja ammatillisen identiteetin vahvistuminen ovat olleet Petrin punainen lanka myös opinnoissa viimeiset 20 vuotta. Tarvitsemme riittävän itsenäisiä yksilöitä, jotka kykenevät hyödyntämään työssään omaa ja toisten erilaisuutta. Yksilön tulee kyetä toimimaan riittävästi omana itsenään niissä monissa "laumoissa", joihin hän työelämässä kuuluu.

Tutustu johtajuuden vahvistamisen työkirjaan tästä.

JULKAISUT

Määrittele itsesi - Stressin vähentämisen opas ylivastuullisesti käyttäytyvälle esimiehelle (2015) PR Nonlinear Oy:n verkkojulkaisu.
Johda suoritusta (2014) Järvinen, P. Rantala, J. & Ruotsalainen, P. Helsinki: Talentum.
Ristiriidassa piilee mahdollisuus (2014) Teoksessa M. Paunonen-Ilmonen, Työyhteisön arjen kriisit ja niiden ratkaiseminen. 56-75. Turku: Sued Management Oy.
Johdettu vertaisoppiminen ja muutostilanteet (2014) Teoksessa T. Pakarinen & T. Mäki (toim.) Henkilöstöjohtaminen kurkiauran kärkeen. Uudistumisen sykettä palveluihin. 267-280. Helsinki: Edita.

Tutustu valmennuksen moduleihin tästä.