ETÄKOULUTUS: Johda rennosti ja rohkeasti

Etäkoulutuksessani saat uutta ja nykyaikaista tietoa ihmisten johtamisesta.

Tämä tieto auttaa sinua ymmärtämään sekä omaa että johdettavien käyttäytymistä erityisesti vaikeaksi koetuissa johtamistilanteissa. Koulutuksen käyneet asiakkaani ovat kertoneet, että myös heidän stressinsä on helpottanut, kun he ovat soveltaneet oppimaansa tietoa käytännön johtamistilanteissa.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää eriytymisen käsitteen ja että hän ymmärtää ja muistaa, miten hän voi vahvistaa eriytymisen kykyään. Eriytyminen on avainkäsite henkilökohtaisen johtajuuden vahvistamisessa.

Kuvakaappaus Pirkkalan kunnan esihenkilöiden välittömästä reaktiosta

Etäkoulutuksen kesto on 1,5h. Etäkoulutustila avautuu 15 minuuttia aikaisemmin (tekniikan testaus). Toteutus on Zoomissa. Et tarvitse erillistä ohjelmaa, pelkkä internet riittää.

Aikataulut loppuvuodelle 2020.
Tiistai 10.11.2020 klo 9.00-10.30
Tiistai 8.12.2020 klo 9.00-10.30

Lähetä tästä sähköpostia ja varaa paikkasi syksyn 2020 etäkoulutuksiin.

Hinta organisaatioille

595 euroa (hintaan lisätään arvonlisäveroa 24%)

Ei organisaatiokohtaista ylärajaa osallistujamäärälle

Sähköinen laskutus

Hinta yksityishenkilölle

60 euroa (sisältää arvonlisäveron 24%)

Yksityishenkilöille loppuvuoden 2020 kampanjahinta on nyt 39,90 euroa!

Lähetän laskun sähköpostilla.

”Etäkoulutukseen osallistuminen antoi minulle uutta näkemystä ihmisten johtamisesta, ja erityisesti vaikeampien asioiden käsittelystä työyhteisössä. Sain välineitä oman toimintani reflektointiin ja innostusta haastaa itseäni erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Etäkoulutus oli hyvin toteutettu osallistaen osallistujia. Koulutus oli myös kokonaisuutena rytmitetty ja jäsennelty hyvin, jolloin mielenkiinto pysyi korkealla alusta loppuun.”

Elisa Aitta, tarkastuspäällikkö, Jyväskylän kaupunki